Voetbaltoernooi Robur et Velocitas
De Apeldoornse ontwikkelingsorganisatie Terra Origin houdt in samenwerking met de voetbalvereniging Robur et Velocitas een sixes voetbaltoermooi voor het goede doel; een basisschool in Gambia, West Afrika.

Het voetbaltoernooi wordt op 2e pinksterdag op maandag 9 juni 2014 gehouden op het sportterrein van Robur et Velocitas in Apeldoorn. Er kunnen maximaal 32 teams worden ingeschreven, en per team maximaal 8 deelnemers. Voor deelname aan het toernooi voor het goede doel wordt een bijdrage gevraagd van € 200 per team. Deelnemers kunnen zelf dit bedrag opbrengen, of dit bedrag werven onder familie en vrienden, of door één of meerdere sponsors (bedrijven) te vinden. Het deelnamebedrag is inclusief een gezellige BBQ aan het einde van het evenement.

Bezoekers van het sportevenement zijn welkom om mee te doen aan de BBQ. De vergoeding voor de BBQ bedraagt € 10 exclusief drank. Bezoekers die een hapje komen eten kunnen zich aan te melden door een mail te sturen naar; sport@terraorigin.nl. Met als onderwerp: BBQ @Robur. Vermeld je naam en e-mailadres, zodat we je op de hoogte kunnen houden